Post thumbnail

Inmiddels zijn we alweer halverwege de competitie. Hoog tijd voor een korte recap!

mCon vs. Epsilon Esports

Op 22 april brak de eerste match van de Benelux League Season 5 aan, wat gelijk een eerste overwinning voor mCon inhield. Hierin werd gestreden tot een einduitslag van 7-4 tegen Epsilon Esports. Mede door een prachtige double-kill van Kuro claimt mCon hiermee direct de eerste plek in de competitie.

mCon vs. El Whiz Wranglers

De tweede match van 23 april tegen El Whiz Wranglers is geëindigd in een Flawless Victory. mCon behoudt zijn eerste positie en maakt zich klaar voor hun strijd tegen Mouseplayz.

mCon vs. Mouseplayz

Op 29 april vond alweer de derde match plaats. In een zenuwslopende derde ronde maakte Kabouter een bijzondere comeback waarmee hij mCon toch nog naar de overwinning heeft geleid. Als Mozzie wist hij door middel van een triple kill het tij te keren in een 1 vs. 1, die hij vervolgens clutch’te. mCon, inmiddels nog onverslagen, behaalt hierbij drie overwinningen op rij en blijft het team-to-beat.

mCon vs. UX Gaming

De vierde match van 30 april tussen mCon en UX Gaming eindigde in een draw, waar ook de langdurige winning-streak mee tot een einde kwam. Voor mCon ziet het er echter voorspoedig uit met een totale 10 punten in het klassement en blijft aan de top! Team XY zal de volgende ronde aan beurt zijn om het tegen mCon op te nemen.

mCon vs. Team XY

Een behoorlijk moeizaam begin voor de vijfde ronde van 6 mei werd met een waanzinnige comeback naar een win met een eindstand van 7-5 gebracht! Opnieuw lukt het niet om mCon van de troon te stoten. Sector One, aan jullie nu de kans om dit te proberen.

mCon vs. Sector One

De zesde match van 7 mei eindigde opnieuw een draw, ditmaal tegen Sector One met als gevolg 14 punten totaal in het klassement en, hoewel we inmiddels alweer bijna op de helft zijn van het kampioenschap, is mCon tot zover onverslagen en behoudt nog steeds een koppositie. Defusekids, zijn jullie er klaar voor?

mCon vs. Defusekids

De zevende match was tegen bekende concurrent Defusekids. Helaas werd het een 1-7 voor ons en pakte daarmee ons eerste verlies in de Benelux League Season 5.

Er staan dus een aantal mooie matches op het programma. Wil je op de hoogte blijven van alles rondom ons Rainbow Six Siege team? Volg dan snel onze socials! #mConhype

Facebook     Twitter     Instagram