Post thumbnail

Warzone had beloofd om voor season 4 een groot aantal wijzigingen in de titel aan te brengen, waaronder de nieuwe Fortune’s Keep-kaart, een gloednieuw gevechtspak, de terugkeer van Storage Town en nieuwe wapens. Ook zouden er een aantal enorme veranderingen komen op het gebied van voordelen, nieuwe modi en meer. Hieronder lees je alles over wat wij verder nog weten over seizoen 4 en wat we er tot nu toe van vinden.

Nieuwe map en modes

Seizoen 4 brengt een aantal nieuwe kaarten en modes naar Warzone. Met de komst van Fortune’s Keep, een kleine Resurgence-kaart die lijkt op Rebirth Island, krijgen spelers een gloednieuw gebied om te verkennen met unieke POI’s. Ook komt Verdansk’s Storage Town terug naar Caldera, evenals een aantal nieuwe Micro POI’s en Mercenary Bunkers. Wij zijn ook erg te spreken over het nieuwe wapenhandel station systeem, waarmee spelers hun wapens kunnen inruilen voor waardevolle buit. De Golden Plunder-modus biedt als laatste een nieuwe kijk op de Blood Money-ervaring.

Warzone Pacific Season 4 patch notes: Release date, new Fortune's Keep map,  Caldera changes, more - Charlie INTEL

Wapen buffs en nerfes

De meta lijkt in seizoen 4 enorm op te schudden met een aantal meta- en niet-meta wapens. Er zijn heel wat wapens minder sterk gemaakt, maar ook wapen die sterker zijn geworden. Ook heb je veel wapens die niks zijn verandert. Wapens zoals de STG en de hele Marksman Rifle-klasse hebben nerfs gekregen, terwijl de ITRA Burst, Armaguerra en Mac-10 buffs hebben gekregen. Dit brengt meteen een andere speelstijl met zich mee en dit zijn altijd onderdelen waar je goed rekening mee moet houden bij het spelen van een nieuw seizoen in een game.

Warzone Season 4 start vandaag: Mercenaries of Fortune

Heb jij de trailer al gezien?

Bekijk hieronder de trailer van seizoen 4 als je die nog hebt gekeken. De trailer geeft een kijkje op wat er zich afspeelt in vergelijking tot het vorige seizoen. Daarnaast zijn de nieuwe wapens en skins te zien die je kunt gaan gebruiken in de game. Wij zijn hyped!

Call of Duty: Warzone, Vanguard Season 4 Arrives on June 22: All You Need  to Know - Samachar Central