Post thumbnail

CS:GO team maakt goede start in ESL Dutch Championship

Geschreven door Praedyn - 29 september 2018

Gisteren mocht mCon CS:GO eindelijk de wei in voor het ESL Dutch Championship Winter 2018. Of nou ja, de wei.. de eerste map waarop gespeeld werd was Inferno, met als tegenstander het academy team van REXO Gaming. Van het team dat vorig seizoen 2e werd in ESL Benelux zijn ketchupTeddy en kzealos nog over, yNc en Skillmashine hebben mCon verlaten. In hun plaats zijn luosrevo en rilax gekomen, 2 ervaren spelers die al eerder voor mCon uitkwamen. Samen gaan zij proberen beslag te leggen op de 1e plek in ESL Dutch en de Kayzr League.

Eerste helft

Onze mannen lieten op Inferno gelijk zien dat ze er zin in hadden. Pas bij een 7-0 stand met mCon op CT side kon REXO het 1e puntje op het bord zetten. We gingen rusten met een 12-3 score en luosrevo liet zien dat hij ervaren genoeg is om te weten hoe hij moet overleven, hij ging slechts 4x dood in de eerste helft.

Tweede helft

Met mCon op T side werd de overwinning met slechts 2 verloren rondes binnengesleept, een eindscore van 16-5. De man die het vizier het meest op scherp had staan was Teddy, met 28 kills in dus 21 rondes.

Volgende week

Volgende week vrijdag wachten de Stroopwafel Shooters op ons. Dit team won ook hun 1e match en het zal voor beide teams dus een match zijn om de ongeslagen status te behouden. Wil je de match tegen REXO Academy nog terugkijken, dan kan dat via deze link.