Post thumbnail

Geweldige resultaten op Tweakers Gaming Live!

Zaterdag 11 en zondag 12 november namen onze CS:GO, Rocket League en Fortnite teams deel aan de eindrondes van de competities op Tweakers Gaming Live. Het zou uiteindelijk een zeer succesvolle deelname zijn in de Brabant Hallen, Den Bosch!

Prijzengeld

Er lagen mooie geldbedragen klaar voor de deelnemende teams:

Counter-Strike
1. 3.750 EUR
2. 2.250 EUR
3. 1.125 EUR
4. 375 EUR

Rocket League
1. 900 EUR
2. 450 EUR
3. 150 EUR

Fortnite
1. 750 EUR
2. 375 EUR
3. 125 EUR

Counter-Strike

De competitie begon met een spannende pot tegen Avenue eSports. De 1e map, Overpass, werd gewonnen, maar Avenue maakte gelijk op Cache. Dankzij een overtuigende winst op Mirage wonnen we met 2-1 en gingen we door naar de halve finale. Daar troffen we Epsilon Esports. De match begon mooi, na een snelle winst op Cache en een nipt verlies op Mirage wisten de jongens het tijdens de spannende 3e map op Train af te maken om zo door te gaan naar de finale tegen Spawn Esport.

De CS:GO spelers in het heetst van de strijd.

Op de 1e map, Cache, wonnen we spetterend, maar een verlies op Train volgde. Vervolgens stootten we echter door op Mirage en Overpass naar een prachtige 3-1 overwinning! Een geweldige prestatie van Teddy, Luosrevo, kzealos, yNc en Bowen!

mCon esports CS:GO ontvangt hun prijs.
Zie hier de hoogtepunten van ons CS:GO team tijdens TGL en de weg naar toernooiwinst.

Rocket League

Het toernooiverloop voor ons vertrouwde Rocket League trio verliep bijna vlekkeloos. Het startte met een default win in de eerste ronde van de brackets, gevolgd door een 0-3 overwinning op Gaming Alliance RL en na een verrassend 1-3 verlies tegen BRASH esports wisten de jongens zich via de lower bracket terug te knokken naar de finale. In deze finale streden zij wederom tegen BRASH esports en dat was een behoorlijke thriller!

Rocket League speler Justuszzz in competitie.

In de BO7 finale kwamen zij eerst met 1-3 achter te staan, om zich vervolgens terug te knokken naar een 3-3 gelijk stand. Het kwam allemaal aan op de beslissende 7e match. Na 5 minuten stond het 2-2 en werd het overtime en werd het enorm spannend. Na bijna 3 minuten overtime wisten de jongens dan toch de beslissende treffer te maken en wonnen zij de finale met 3-2! Top gedaan Mikeboy, ThO. en Justuszzz!

Rocket League winnaars bij TGL.

Fortnite

Bij de Fortnite competitie werd er voor mCon gestreden door onze duo’s, waaronder Matson + Humanilliance. Deze competitie werd over 6 rondes gespeeld, verdeeld over 2 dagen. Na de eerste 4 rondes zat dag 1 er op en stonden Matson en Human 2e in de tussenstand. Het leek spannend te gaan worden, maar het team dat na dag 1 eerste stond, wist het niet voor elkaar te krijgen in de laatste 2 rondes waarbij onze spelers dat wel lukte. Hiermee verzekerden zij zich van de winst en mochten zij deze mooie cheque mee naar huis nemen. Een prestatie om trots op te zijn!

De winnars van het Fortnite toernooi.

mCon EXPO stand

Naast de toernooien stonden we ook op de EXPO met onze mCon esports stand. Hier konden bezoekers van de expo aan een Dragonball Z competitie meedoen en Rocket League games spelen. De stand was erg succesvol en werd druk bezocht.

Succesvol evenement

Met 3 top prestaties, bij Counter-Strike, Rocket League en Fortnite, mogen we de Tweakers Gaming Live als een zeer geslaagd evenement beschouwen voor mCon esports! De 2 spannende finale winsten en de 1e klassering maakt ons uitermate trots op onze spelers.

Klik hier voor onze mooie Aftermovie om nog even lekker na te genieten!

DBZ bij de mCon stand op Tweakers Gaming Live

Tweakers Gaming Live, tot volgend jaar!