Post thumbnail

De mega populaire game Ghost of Tsushima krijgt zijn eigen film! De avonturengame Ghost of Tsushima, die in januari een enorme mijlpaal bereikte. Meer dan 8 miljoen exemplaren waren verkocht sinds het debuut in juli 2020. Het project is in zijn vroege ontwikkeling.

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima is ook PlayStation 4’s snelst verkopende first-party originele IP-debuut. Wereldwijd meer dan 2,4 miljoen verkochte exemplaren in de eerste 3 dagen. De game ontving zeven nominaties bij de Game Awards 2020. namleijk: Game of the Year, Best Game Direction, Best Art Direction (Winner), Best Action/Adventure, Best Narrative, Best Audio Design en Best Performer voor Daisuke Tsuji.

Directeur

Het aankomende Ghost of Tsushima-film wordt geschreven door Takashi Doscher. Doscher’s is vooral bekend voor het schrijven en regisseren van 2019’s sci-fi romance Only, de exclusieve Hulu-film Still en de ESPN-documentaire A Fighting Chance. Nu zal hij het film schrijven voor Ghost of Tsushima’s, die wordt aangestuurd door John Wick-regisseur Chad Stahelski. Alex Young en Jason Spitz van 87 Eleven Entertainment dienen als producenten. PlayStation Productions houdt toezicht op het hele project.

Film datum

De film bevindt zich in een zeer vroege ontwikkeling. Stahlski zei in december dat hij van plan is zijn tijd aan de film te besteden om ‘het goed te doen’. De filmploeg zou samenwerken met de ontwikkelaar van de game, Sucker Punch. Stahlski is een fan van Ghost en werd geïnspireerd om de film te maken.

We weten nog steeds niets over de casting. Stemacteur van hoofdrolspeler Jin Sakai stak zijn hand op humoristische wijze opstak om de rol te spelen. Het zal waarschijnlijk een tijdje duren voordat we iets substantieels van het project zullen zien. alhoewel het mooi is om te zien dat de stukjes langzaam op hun plaats vallen. Videogames Films zijn de afgelopen jaren over het algemeen enorm verbeterd, dus we hopen dat Ghost of Tsushima de trend voortzet wanneer deze uiteindelijk wordt uitgebracht. Koop Ghost of Tsushima.