Post thumbnail

Onlangs is de Set 3 update aangekondigd, als opvolger van de Beta en Rise Of The Elements. Deze zal 14 Units, 10 Origins, 13 Classes, 10 Traits, 3 Items en 3 verschillende galaxies met zich meebrengen. mCon gaat hier dieper op in.

Deze update belooft een hele hoop verrassingen met zich mee te brengen, waardoor geen enkele game als de vorige zal zijn. Zo bestaat bij elke nieuwe game de kans dat de speler in verschillende galaxies terechtkomt. Afhankelijk van de galaxy waarin je spawned zijn er ook factoren die per game kunnen veranderen, zoals dat je gespawned wordt met pre-set items of alleen bepaalde cost champions per carousel tot je beschikking hebt. Er zullen in de toekomst meer galaxies volgen, voor nu bestaan deze uit de volgende drie;

The Neekoverse

Bij binnenkomst arena krijgt de speler 2 Neeko’s Help (kan gebruikt worden om sneller een drie-sterren versie van champion te maken of een rare vier- of vijf-cost champion naar twee-sterren te upgraden. Deze zal blijven bestaan tot Patch 10.12

Lilac Nebula

Hierin zijn alle champions vier-cost in de eerste carousel om op eerder stadium geld of Origin of Class bonussen te ontvangen.

Medium Legends

Begin in deze galaxy meteen met een 25 health bonus.

Patch 10.13 zal weer een nieuwe galaxy meebrengen, in ruil voor een van de bestaande galaxies. Maak er dus goed gebruik van nu ze er nog zijn!

Units

Deze Champions zullen deel uitmaken van de line-up met de volgende waarden;

1 gold: Caitlin, Fiora, Graves, Jarvan IV, Kha’Zix, Leona, Malphite, Poppy, Twisted Fate, Xayah, Ziggs en Zoe
2 gold: Ahri, Annie, Blitzcrank, Darius, Kai’Sa, Lucian, Mordekaiser, Rakan, Shen, Sona, Xin Zhao en Yasuo 
3 gold: Ashe, Ezreal, Jayce, Karma, Kassadin, Lux, Master Yi, Neeko, Rumble, Shaco, Syndra, en Vi
4 gold: Cho’Gath, Fizz, Irelia, Jhin, Jinx, Kayle, Soraka, Vel’Koz en Wukong
5 gold: Aurelion Sol, Ekko, Gangplank, Lulu, Miss Fortune en Thresh

De Units Ahri, Neeko, Poppy, Soraka, Syndra, en Zoe zullen hierbij als Star Champions fungeren. Belangrijk om te weten dat Kai’Sa, Kayle, Miss Fortune, Kha’Zix, Cho’Gath, Vel’Koz, Sona, Kassadin, Lux met ingang van deze update samen met hun desbetreffende traits niet langer deel uitmaken van de line-up.

Origins, Classes, Items & Traits

Er zijn op dit moment in de Galaxies serie tien Origins, genaamd Celestial, Chrono, Cybernetic, Dark Star, Mech-Pilot, Rebel, Space Pirate, Star Guardian, Valkyrie en Void.

Daarnaast zijn er Classes zoals Blademaster, Blaster, Brawler, Demolitionist, Infiltrator, Mana-Reaver, Mercenary, Mystic, Protector, Sniper, Sorcerer, Starship en Vanguard.

Er worden bij de mid-set update twee nieuwe Items toegevoegd, namelijk Chalice of Favor en Shroud of Stillness.

Ook maken er een aantal nieuwe Traits hun intrede, genaamd Astro, Battlecast en Paragon. Samen met hun desbetreffende Champions zullen Valkyries en Voids verdwijnen vanaf deze update.

Wanneer deze update exact zal worden ge-released is nog onduidelijk, wél zal deze tijdens de 10.3 patch cycle worden gelanceerd. Er is een kans dat dit nog aangepast kan worden, maar vooralsnog staat dit op de planning. Veel nieuwe content dus, maar niet alles zal evenlang blijven. Wees er dus snel bij en enjoy! #mConhype  

Facebook     Twitter     Instagram