Post thumbnail

Maak je klaar voor Heroes Dutch Comic Con!

Geschreven door Senthea - 22 maart 2022

De jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con komt steeds dichterbij. Op 26 en 27 maart wordt Jaarbeurs omgetoverd tot een spektakel vol games, cosplay, merchandise, comics en activiteiten!

De mCon stand

Tijdens Heroes Dutch Comic Con kun je op de mCon stand meedoen aan verschillende activiteiten. Zo houden we een 1 vs 1 SSBU toernooi op de zaterdag en de zondag, kunnen League fans meedoen aan het League of Legends toernooi, gaan de Mercy’s en Sombra’s uit Overwatch de strijd met elkaar aan om de winst en kun je tegen onze League en Smash spelers strijden voor toffe Logitech gear. Hierover later meer.

Wil jij nou kans maken op een toffe MSI goodiebag? Vergeet dan niet op de foto te gaan met onze cosplayers en jouw foto online te zetten met #mConhype. Hierdoor doe je automatisch mee aan onze winactie en wie weet win jij wel die te gekke goodiebag!

Ben jij een echte Pokemon fan? Vergeet dan niet om Pokemon Unite te komen spelen. Dit is geheel gratis en kan op zowel de zaterdag als de zondag op onze stand in de Gaming Hall. Voor de raceliefhebbers hebben wij iRacing seats op onze stand staan waarop je kunt gaan razen.

Toernooischema

Wanneer start nu precies welk toernooi? Het Overwatch, League of Legends en Super Smash Bros. Ultimate toernooi start elke dag om 11.00 uur. Je kunt je tickets hiervoor kopen via de onderstaande button. Let op; je hebt naast een Gaming Ticket ook een toegangsticket nodig voor het event!

De winnaars van het League of Legends toernooi tijdens de vorige editie van HDCC.

Beat the pro

Ben jij benieuwd naar op wat voor niveau een esporter van mCon speelt? Neem het dan op tegen een van onze spelers! Je kunt het in League of Legends opnemen tegen onze spelers Looca en Kruimel, bekend van de Elite Series Spring Split. Je maakt hierbij kans op de Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition t.w.v. € 129,99 en de PRO Wireless Mouse League of Legends Edition t.w.v. € 129,99.

Binnen Super Smash Bros. Ultimate kun je het opnemen tegen onze topper Space!


Lees hier over een vorige deelname van ons aan Heroes Dutch Comic Con!