Post thumbnail

De jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con was een groot succes!

Geschreven door Senthea - 10 april 2022

Op 26 & 27 maart was het na 2.5 jaar eindelijk tijd voor de 10e editie van Heroes Dutch Comic Con. Met een aantal 45.000 bezoekers brak deze jubileumeditie een nieuw record! Wij nemen jullie graag nog een keer mee terug naar dit toffe event.

Onze deelname aan Heroes Dutch Comic Con

Tijdens het event kon je op de mCon stand meedoen aan verschillende activiteiten. Zo hielden we een 1 vs 1 SSBU toernooi op de zaterdag en de zondag, konden League fans meedoen aan het League of Legends toernooi, gingen de Mercy’s en Sombra’s uit Overwatch de strijd met elkaar aan op LG UltraGear monitoren om de winst en kon je mCon merchandise kopen. Bezoekers konden daarnaast op de foto gaan met onze cosplayers om kans te maken op een MSI goodiebag.

Echte Pokémon fans kregen ook de kans zich helemaal uit te leven op onze stand. In de Pokémon Unite free to play area kon je gedurende het hele weekend gratis komen spelen. Voor de raceliefhebbers hadden wij iRacing seats op onze stand staan waarop je kon gaan razen.

Welke smaak van GUICE heb jij geproefd?

Op de stand van GUICE Real Energy kon je tijdens HDCC de verschillende GUICE smaken proeven, racen op racing rigs en op de foto gaan met je favoriete influencers! Wist je al dat je 15% korting krijgt met de code ‘MCON’ in de GUICE webshop?

Beat the Pro sessies

In Beat the Pro konden bezoekers het opnemen tegen opnemen tegen onze spelers Looca en Kruimel, bekend van de Elite Series Spring Split. Ze maakten hierbij kans op de Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition t.w.v. € 129,99 en de PRO Wireless Mouse League of Legends Edition t.w.v. € 129,99. Ook Space was aanwezig om jouw skills te testen in Super Smash Bros. Ultimate!

Bekijk Heroes Dutch Comic Con terug!

Ben jij benieuwd naar het event en onze stand met verschillende (gaming) activiteiten? Bekijk hieronder dan onze aftermovie:


Lees hier meer over een vorige deelname van ons aan Heroes Dutch Comic Con!


🎥 Speciale dank aan De Geus videoproduction!