Post thumbnail

Eerste editie van Heroes Made in Asia was een groot succes!

Geschreven door Senthea - 28 oktober 2021

Op zaterdag 16 en zondag 17 oktober was Heroes Made in Asia in Evenementenhal Gorinchem. Dit is een evenement met als thema de Aziatische Popcultuur. Het event had verschillende activiteiten en thema’s, zoals gaming, cosplay en K-Pop workshops. Wij stonden op beide dagen met onze eigen mCon stand op het evenement met gaming activiteiten.

Heroes Made in Asia

Dit was het eerste jaar dat Heroes Made in Asia in Nederland georganiseerd werd. Na de huidige coronaperiode was het tof om te zien dat er eindelijke weer een B2C event georganiseerd kon worden waar wij met een stand konden staan. Dit evenement is de aziatische versie van Heroes Dutch Comic Con wat al jaren erg populair is in Nederland.  

mCon stand

De beide dagen waren er veel bezoekers langs onze stand gekomen om mee te doen aan de gaming toernooien en activiteiten. Er stonden Nintendo Switches en MSI laptops op onze stand, er werd gespeeld op LG UltrGear schermen en games als Pokémon Unite, Osu! en Rocket League konden gespeeld worden. Daarnaast was er op zowel de zaterdag als zondag een Super Smash Bros. Ultimate toernooi.

Een van de activiteiten die nieuw was voor ons, was Pokémon persoonlijkheidstest die wij speciaal hadden ontwikkeld voor dit event. De bezoekers werden aan de hand van verschillende oefeningen ingedeeld binnen vier persoonlijkheden. Deze persoonlijkheden waren vervolgens gekoppeld aan vier Pokémons: Charizard, Lapras, Mew en Celebi. 

Naast de activiteiten hadden we cosplayer 1u1u/Lulu die bij onze stand rondliep om met gasten op de foto te gaan. Ze was gekleed als officer Jenny uit Pokémon.

Toernooien

Samen met AFK esports organiseerde we een Super Smash Bros. Ultimate toernooi met een hoofdprijs van 300 euro. Op de beide dagen was dit toernooi er en kon er mee gedaan worden met een gaming ticket.

Heroes Dutch Comic Con

Dit jaar is de 10de editie van Heroes Dutch Comic Con. Ook dit jaar staan wij weer met onze eigen mCon stand op dit evenement. Het evenement vindt plaats op 20 en 21 november 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht. Neem een kijkje op de website van Dutch Comic Con voor meer informatie. 


Dank aan iedereen die tijdens het Heroes Made in Asia langs onze stand is gekomen en heeft deelgenomen aan een van de activiteiten. Hopelijk tot de volgende editie!