Post thumbnail

mCon esports viert 12 jarige bestaan, waaronder 5 jaar in nieuw jasje.

Sinds 17 april 2008 is mCon esports bezig met het veroveren van de esportswereld in de Benelux. De eerste stappen werden gezet als amateurteam DOK Gaming, maar in 2011 fuseerden wij met het toenmalige Mouse Control. Na het behalen van verschillende successen, wilden we zelf ook stappen maken en werd er besloten te streven naar professionalisering. Vandaar werd onze naam in 2015 veranderd naar het huidige mCon esports. Sinds 2017 timmeren wij als mCon esports hard aan ons streven: Zorgen dat wij een grote esports-organisatie in de Benelux zijn met spelers en teams die nationaal en internationaal erkend en gerespecteerd worden.

Wij willen onze fans bedanken voor al hun support. We hebben over de afgelopen jaren een échte mCon family opgebouwd en daar hechten we enorm veel waarde aan. Daarnaast willen we onze sponsoren Casio G-Shock, MSI en Speedseats bedanken voor het vertrouwen in ons.


Hieronder vind je een kleine recap van ons #mConhypeweekend op onze socials:

Vrijdag

Je kon meedoen met de mCon quiz via onze Instagram Stories. Heb jij de quiz gemist? Hieronder vind je alle vragen en antwoorden:

Hoeveel huidige eDivisie spelers hebben er FIFA gespeeld voor mCon in het verleden? Vier, namelijk Dani Hagebeuk (Ajax), Bryan Hessing (Heracles Almelo), Danny Hazebroek (ADO Den Haag) en Leroy Miggels (FC Emmen).

Naar welke Europese esports organisatie is géén mConner getransfereerd? Team Liquid. Er zijn wel mConners getransfereerd naar mYInsanity (Monkeloid), Dignitas (Spam) en Fnatic (Harstem).

Op welk gaming event heeft mCon nog nooit eerder met een éigen stand gestaan? Gamescom. Events waar mCon wel een eigen stand heeft gehad zijn o.a. DreamHack Rotterdam, Firstlook Festival en Heroes Dutch Comic Con.

Welke drie sponsoren heeft mCon momenteel? Casio G-Shock, MSI & Speedseats.

Wat is onze vaste hashtag? De enige echte #mConhype!


Zaterdag

We namen jullie mee terug naar grote hoogtepunten van mCon esports uit de afgelopen vijf jaar. Hieronder nog eens allemaal op een rijtje:

Highlight 1: Nederlands Kampioen Hearthstone


Zondag

Onze giveaway ging live! Wil jij nou ook onze toffe jersey? Dat kan! Ga nu naar onze socials en doe mee! Op 24 april zullen wij de winnaar van de giveaway bekend maken op onze socials.

Facebook     Twitter     Instagram


Wij willen nogmaals al onze fans, sponsoren en gamers bedanken voor jullie support. Op naar de volgende 5 jaar! #mConhype