Post thumbnail

Wanneer Logitech G je aanbiedt om een campagne op te stellen met de K/DA productlijn, is er slechts een antwoord mogelijk: JA!

Onze uitgebreide campagne rondom de K/DA producten is recentelijk afgerond, en wij blikken daarom nog even terug. Hierin showcasen Albedoscrafts, Cattycosplays, Dindraheart, Sakuraflor en Satiella nogmaals deze Logitech G productline. Ieder van hen vertolkte een van onze favoriete League of Legends champions; Ahri, Akali, Evelynn, Kai’Sa of Seraphine!

K/DA Gaming Toetsenbord

Ongeacht welke game je speelt, is deze series gepast voor dagelijks gebruik. Zo is er ook het K/DA Gaming Toetsenbord. Dit product is inclusief normale toetsen voor wanneer je stilletjes je huiswerk maakt en verwisselbare GX Brown Tactile-schakelaars voor tastbare input tijdens het gamen.

G502 K/DA Gaming Mouse

Niet anders dan verwacht is de G502 gaming mouse opnieuw een schot in de roos. Het simpele maar effectieve design ligt heerlijk comfortabel in de hand. Mis bovendien nooit meer je doel dankzij de ingebouwde 25K HERO-sensor.

G305 K/DA Lightspeed Wireless Gaming Mouse

Hoogwaardige respons zijn wij inmiddels wel gewend van de Logitech G productreeks. Dat is ditmaal niet anders met de uiterst scherpe G305 Lightspeed Wireless gaming mouse. Met het oog op precisie bevat deze uiteraard evengoed de 25K HERO-sensor. Logitech G never misses!

G733 K/DA Lightspeed Wireless Headphone

Of je nu de Nexus hoopt te veroveren of wilt genieten van het album “All Out”; de G733 Lightspeed Wireless is dé manier om je ervaring te verrijken. De LIGHTSPEED-tech geeft je de ruimte om vrij te bewegen en de batterijduur staat urenlang zorgeloos gebruik toe.

Als je in het heetst van de strijd callouts met je teamgenoten deelt, is zuiver geluid is van uiterst belang. Vandaar dat deze headset de Blue Vo!ce mic technology bevat om te garanderen dat jouw stemgeluid perfect wordt opgevangen.

Deze headphone prikkelt meerdere van je zintuigen. Niet alleen worden je oren verwend door het zuivere geluid, ook kan je via de kleurrijke LIGHTSYNC RGB-functie het kleurenprofiel naar eigen wens inrichten. Voor elke stemming, game of activiteit is er de perfecte kleur. Natuurlijk is de G733 ook volledig verstelbaar in je favoriete teamkleur (oranje!) 😉

G840 K/DA Gaming XL Mousepad

Met alle bewegingsvrijheid die de draadloze muis biedt mag een XL-muismat niet ontbreken. Zelfs Seraphine, de tijdelijke aanwinst van de K-popgroep, is hierop vereeuwigd wat de XL-mousepad tot een heus collector’s item maakt!

Wij bedanken cosplayers Albedoscrafts, Cattycosplays, Dindraheart, Sakuraflorr en Satiellacosplay evenals Blanksma Blanksma en Logitech G. Mede dankzij hun toewijding is deze prachtcampagne tot stand gekomen!


Wij kunnen ons geen betere manier om Summoner’s Rift te betreden. Met de Logitech G K/DA series tot jouw beschikking ben je optimaal uitgerust! Kijk gerust verder via de volgende klikbare foto’s;

Om je alvast een indruk te geven van de Logitech G Pro X Superlight gaming mouse & G840 XL mousepad hebben wij deze review voor jullie!