Post thumbnail

Gamer & Cosplay heaven

Afgelopen weekend waren onze Overwatch & League of Legends teams aanwezig op Heroes Dutch Comic Con.

Een evenement dat de afgelopen jaren al menig cosplayer, gamer en filmenthousiast bij elkaar brengt.
Ruim 30.000 bezoekers in 2 dagen, verspreid over verschillende stands met links en rechts wereldberoemde acteurs, design artists en producers.
Niet te vergeten de ellenlange kraampjes met merchandise, van anime tot Harry Potter, en van tekeningen van artiesten tot aan originele filmposters uit de jaren 70, voor iedere fantasie een vervulling.

mCon speelt mee

Onze Overwatch en League of Legends spelers aanwezig om deel te nemen aan de desbetreffende toernooien. De tegenstanders bestonden veelal uit Skirmish teams en vriendenploegen, maar voor niks gaat de zon op en daarom gingen onze Overwatch spelers zaterdag ook niet met lege handen naar huis, zij behaalden de eerste plaats en kregen een €40,- tegoedbon van Game Mania!

Ons Overwatch team op Heroes Dutch Comic Con.

Ons Overwatch team op Heroes Dutch Comic Con.

Zondag leek op een herhaling van de vorige dag, onze League of Legends spelers behaalden de eerste plek op het toernooi. Een leuk begin voor ons team dat elkaar op die desbetreffende dag voor het eerst heeft leren kennen IRL.

Het League of Legends team won de competitie.

Het League of Legends team won de competitie.

De volgende Heroes Dutch Comic Con vindt plaats op 23 & 24 maart 2019.
Uiteraard zal mCon wederom aanwezig zijn om het op te nemen tegen iedereen die zich aanmeld voor een leuke pot Overwatch en League of Legends.