Post thumbnail

Mega hype! Er komt een tweede seizoen van Arcane op Netflix. Het eerste seizoen kwam begin november uit en het vervolg is al in productie. Wanneer het nieuwe seizoen verschijnt, is nog niet bekendgemaakt.

Het verhaal

Arcane is een Netflix Original serie dat zich afspeelt in het League of Legends universum. De twee hoofdpersonen Jinx en Vi zijn ook characters uit de game zelf. Het zijn zussen die door een gebeurtenis beide een andere kant op zijn gegaan. Hoe het verhaal verder gaat kan bekeken worden in de serie!

Het eerste seizoen van Arcane werd aangekondigd tijdens de viering van het 10 jarig bestaan van League of Legends.

Een nieuw seizoen van Arcane

Het eerste seizoen van Arcane is pas net uit en de makers kondigen nu al een tweede seizoen aan. Er is nog niet veel bekend over het nieuwe seizoen, maar we weten nu al dat hij net zo gaaf zal worden als seizoen 1 was. Wat we daarnaast wel weten is dat veel characters terug komen in dit nieuwe seizoen, maar in welke vorm is nog niet bekend. De stemmen van Hailee Steinfeld, Ella Purnell en Katie Leung zullen in ieder geval opnieuw te horen zijn.

Arcane season 2 confirmed to be in production - Dot Esports

Seizoen 1 van Arcane is te bekijken op Netflix. Wil je de trailer zien van seizoen 2 of andere trailers van de serie? Kijk op het Youtube kanaal van League of Legends