Powered by
Registreer

Log in

Registreer

Nieuws archief

mCon Rocket League wint Kayzr league

mCon esports Rocket League team was vandaag live in het Arcade Hotel in Amsterdam om de finale van de Kayzr league te spelen. Nadat ze de eerste halve finale gewonnen hadden van Viqsisbad was Qbyte de tegenstander in de finale die ook hun meerdere moesten erkennen in mCon esports.

Gepost door Leroy[M] op 16/12/2017

mCon Rocket League met een nieuwe coach!

Het is tijd voor mentale versterking! Ondanks dat ons Rocket League team uitstekende prestaties heeft behaald, willen de mannen de lat toch nog iets hoger gaan leggen. René "Face" Bouma zal vanaf heden de taak als coach op zich gaan nemen. Face is een bekend gezicht in de Rocket League Benelux scene en kan zelf ook aardig een potje spelen, maar zal zich volledig gaan richten op de verbeter punten binnen het team.

Gepost door Ruva op 04/12/2017

mCon League of Legends in halve finale ESL Benelux Championship Winter editie

mCon esports speelt tegen Echo Zulu in de halve finale van de ESL Benelux Championship Winter Editie. Kunnen de mannen de finales halen die gespeeld worden tijdens Bright day 2017?

Gepost door Leroy[M] op 11/11/2017

d3n0r nieuwe aanwinst mCon Hearthstone

Vanaf vandaag verwelkomen wij een nieuwe speler bij ons Hearthstone team: Dennis 'd3n0r' Ruiter! Dennis heeft in de laatste 1,5 jaar als speler/manager bij ECV veel ervaring opgedaan in de Hearthstone scene in de Benelux. Op podia als ESL Benelux (2e in season 2), Dutch Comic Con (top 8) en verschillende Fireside Gatherings (meerdere podiumplaatsen) heeft hij laten zien over veel potentieel te beschikken.

Gepost door Praedyn op 07/10/2017

mCon esports op Firstlook festival 2017

Helaas is Logitech G aankomend weekend niet aanwezig op Firstlook Festival, maar dat mag de pret niet drukken! Onze toppers van het mCon esports CS:GO female team zijn namelijk het hele weekend aanwezig op de NWTV stand.

Gepost door Leroy[M] op 06/10/2017

mCon esports op Gameforce beurs in belgie

mCon esports aanwezig op GameForce de grootste gamebeurs in belgie

Gepost door Leroy[M] op 02/10/2017

Koen Schobbers eerste officiele esports spreker

Onze eigen Koen “Koenz” Schobbers heeft weer een mijlpaal bereikt. Hij is de allereerste officieel geregistreerde “esports spreker” en staat tussen grote namen zoals Humberto Tan, Wilfred Genee en Tom Egbers.

Gepost door Leroy[M] op 07/07/2017

Champion of the Benelux: Narra's insight on his decks

Jesse “Narra” Marijnissen here. I’m a Dutch Hearthstone player playing for mCon esports. I’ve recently won the ESL Benelux finals and will share my decklists, strategy and mulligan guides with you here. I generally prefer slightly slower control decks but I strongly believe that a good Hearthstone player should be able to play a multitude of decks…as you’re about to find out.

Gepost door Narra op 28/06/2017

Duizenden toeschouwers in Amsterdam Arena zien mCon esports Benelux kampioen worden in zowel Counter-Strike GO als Hearthstone.

Vanaf de tribune van de Amsterdam Arena zagen afgelopen zaterdag duizenden toeschouwers mCon esports Counter-Strike Global Offensive én Hearthstone Benelux Kampioen worden. Het derde seizoen van de ESL Benelux Championships was ook online te volgen en werd ruim 125.000 keer live bekeken via verschillende platformen.

Gepost door Leroy[M] op 28/06/2017

mCon CSGO live at ESL Benelux Championship Summer 2017

De CSGO mannen hebben het voor elkaar geboxt ze staan in de offline finales van de ESL Benelux Championship series Summer edition 2017. Lukt het ze de eerste BCS titel binnen te halen voor mCon?

Gepost door Leroy[M] op 24/06/2017

Ex mCon speler Dani Hagebeuk E-divisie kampioen!

Nadat Dani Hagebeuk een tijd lang veel prijzen binnensleepte tijdens zijn verblijf bij mCon heeft hij die trent door weten te zetten bij Ajax. Hij heeft vandaag de eerste E-divisie schaal in de wacht gesleept.

Gepost door Leroy[M] op 14/04/2017

SPAM Energy Drink als nieuwe sponsor

Met trots maken we bekend dat SPAM Energy Drink ons met hun heerlijke drankjes de Benelux LANs door gaat helpen!

Gepost door Leroy[M] op 11/04/2017

Dani Hagebeuk naar AFC Ajax

Na ons onder andere in Parijs te hebben vertegenwoordigd en zowel offline als online veel overwinningen te hebben geboekt gaat Dani nu naar een van de grootste clubs van de Eredivisie.

Gepost door Leroy[M] op 01/02/2017

Bezoek de Discord server van mCon esports

Nadat we bijna 4 jaar op Teamspeak 3 zitten met mCon esports en dit heeft ons niet de interactie met fans en vrienden van mCon opleverd zoals wij dat graag willen, hebben we besloten om over te stappen op Discord.

Gepost door Leroy[M] op 19/01/2017

mCon breidt uit met een Overwatch team!

Na de ontwikkelingen in de scene aandachtig te hebben bekeken, zijn we tot de conclusie gekomen dat Overwatch niet uit ons repertoire kon ontbreken.

Gepost door Leroy[M] op 15/01/2017

mCon.Psycho gaat naar parijs!

Dani "Psycho" Hagebeuk mag meteen door om een woordenboek Frans te kopen want hij heeft het ticket gewonnen voor het ESWC Official toernooi in Parijs!

Gepost door Leroy[M] op 15/10/2016

mCon esports breidt uit

Vier nieuwe Rocket League spelers hebben zich bij ons aangesloten om mee te strijden voor top resultaten in de Benelux en daar buiten. Wij verwelkomen daarom ook vol trots ons nieuwe Rocket league selectie-team!

Gepost door Leroy[M] op 11/10/2016

mCon.CS:GO wint SugarLAN 10.1

Afgelopen weekend heeft SugarLAN v10.1 plaatsgevonden in Tienen Belgie, met 16 teams in de CS:GO competitie hebben de mannen zich goed geweerd en de eerste plaats binnen gesleept

Gepost door Leroy[M] op 10/10/2016

E-sports naar de bioscoop

mCon esports gaat de bioscoop in met Vue Gaming, kijk jij graag de grootste game toernooien op een zo groot mogelijk scherm? Lees dan verder!

Gepost door Leroy[M] op 13/04/2016

mCon esports op SUGARLAN 10: De resultaten

Nadat we een weekend lang gestreden hebben voor zoveel mogelijk goede resultaten mogen we weer blij zijn met een topweekend voor mCon esports.

Gepost door Leroy[M] op 11/04/2016

mCon esports op SUGARLAN 10

mCon esports is dit weekend aanwezig op SUGARLAN 10. Onze spelers gaan naast een gezellig weekend ook de best mogelijke prestaties neer zetten.

Gepost door Leroy[M] op 09/04/2016

mCon esports op Frag-O-Matic

mCon esports is met grote getalen aanwezig op Frag-O-Matic naast een weekend gezellig gamen zijn we er ook om zoveel mogelijk prijzen in de wacht te slepen.

Gepost door Leroy[M] op 05/02/2016

mCon.HotS heeft nieuwe 5e speler te pakken!

Het is even stil geweest rond mCon.HotS, maar die tijd is nu voorbij! Nadat het team afscheid nam van Thomas "Razilat" Damhaar zijn er een tijdje try-outs geweest voor een nieuwe warriorspeler, en deze is gevonden in de persoon van Merwin "Semiazas" Teekamp!

Gepost door Praedyn op 20/01/2016

Monkeloid geinterviewd op Dreamhack Winter 2015

Pim `Monkeloid` van Valkengoed is in Zweden voor DreamHack Winter 2015. In het toernooi waar 200 spelers strijden voor €40.000 is natuurlijk ook het grootste deel van de wereldtop aanwezig.

Gepost door Leroy[M] op 28/11/2015

Nieuw CS:GO Selectieteam!

mCon esports verwelkomt een nieuw CS:GO Selectieteam! Het team bestaat uit 5 ervaren spelers die zowel in de BeNeLux als internationaal goede resultaten hebben behaald.

Gepost door Toldersma op 22/11/2015

mCon esports HotS zoekt nieuwe spelers voor een tweede team!

mCon esports HotS zoekt nieuwe spelers voor een tweede team! Ben jij een fanatieke Heroes of the Storm speler en denk je met de top van de BeNeLux mee te kunnen komen dan zoeken we jou! Wil jij met de beste spelers van de BeNeLux trainen en jezelf bewijzen op LANs en online toernooien? Stuur ons dan een bericht via het contact formulier op onze website!

Gepost door Ashrah op 20/10/2015

mCon.fifa Blackwolf geïnterviewd door Gamershub

GamersHub heeft net het interview met Luuk `Blackwolf` Hoekstra online gezet! Onze FIFA speler werd geïnterviewd door Gamershub na zijn geweldige 2de plaats bij The Reality!

Gepost door Toldersma op 17/10/2015

mCon.hs Monkeloid geïnterviewd door GamersHub

Onze eigen Pim `Monkeloid` van Valkengoed werd tijdens The Reality Event geïnterviewd door GamersHub, vandaag heeft GamersHub het interview gepubliceerd.

Gepost door Leroy[M] op 12/10/2015

mCon.hots Praedyn geïnterviewd door Gamershub

Tijdens de Reality XVI heeft Gamershub onze eigen Heroes of the Storm speler Marcel `Praedyn` Opperman geïnterviewd. Bekijk het interview hieronder:

Gepost door Toldersma op 05/10/2015

MCON.Hots uitgenodigd voor Black Label Esports

Nadat MCON.hots vorig weekend The Reality heeft gewonnen zijn ze nu uitgenodigd om mee te spelen in het Black Label Esports toernooi tijdens Firstlook festival 2015

Gepost door Leroy[M] op 01/10/2015

Mouse Control met nieuwe huisstijl

Mouse Control gaat vanaf heden onder de naam mCon esports verder. Tevens presenteert mCon esports een compleet nieuwe huisstijl met een nieuw logo, een nieuwe website, nieuwe outfits en meer. Om dit alles te vieren verloten we een Logitech G set onder de deelnemers van onze winactie!

Gepost door Leroy[M] op 25/09/2015

Selectie Teams

  • SC2 Selectie
  • HS Selectie
  • Rocket League

Evenementen

za

16-12-2017

Kayzr League Finals

Advertisement