Post thumbnail

Anderhalf jaar lang heeft het Benelux publiek dankzij Kennyymeister, xkoeckiiej en Terra mogen genieten van een mCon esports Rocket League tijdperk. Na hun vertrek bij mCon is er achter de schermen hard gewerkt om waardige opvolgers te vinden en na intensieve scouting denken wij deze groep gevonden te hebben. Wij van mCon zijn dan ook trots om u ons nieuwe team te mogen voorstellen:

– Mike ‘Mikeboy’ Verkuijlen
– Ibrahim ‘ImpacT’ Karaca
– Thomas ‘ThO.’ Binkhorst

Operationeel directeur Marcel Opperman over het nieuwe mCon Rocket League team:

Mike, Ibrahim en Thomas zijn stuk voor stuk spelers van een erg hoog kaliber, aan alledrie de spelers kun je zien dat hun potentieel ontzettend hoog is. Het zijn jonge jongens en ze spelen nog niet zo heel lang samen, maar bij mCon zullen zij de tijd krijgen aan elkaar te wennen en te groeien als groep. Ik kan niet wachten om met deze potentiële toppers aan de slag te gaan.

Zaterdag 9 juni zal het team voor het eerst in mCon shirt te bewonderen zijn; tijdens de MSI gaming day, waar mCon haar 10-jarig bestaan viert, zullen zij door fans uitgedaagd kunnen worden voor een potje Rocket League. Het eerste toernooi wat zij voor mCon zullen spelen zullen de Europese ESL finales van de maand mei zijn. Tevens zullen zij in september hun opwachting maken op Frag-o-Matic en The Reality.