Post thumbnail

Er komt een nieuwe Pokémon game aan! Pokémon presents kondigde in hun nieuwste uitzending “Pokémon Scarlet and Violet” aan. Dit is het nieuwste deel in de hoofdreeks Pokémon-games nadat een game als ”Pokémon Legends: Arceus” uitkwam. De Nintendo Switch-games zullen naar verwachting eind 2022 worden uitgebracht.

Verwachting

Uit de trailer lijken de graphics op de onlangs uitgebrachte “Pokémon Legends: Arceus”, maar de beelden laten mogelijk geen echte gameplay zien. Het kan dus voorkomen dat we Pokémon uit andere werelden weer tegen zullen komen. De YouTube-beschrijving van de trailer verklaart “Welkom in de open wereld van Pokémon”, dus misschien heeft deze game een knipoog van “Arceus”. Het komt in ieder geval het dichtst in de buurt van een avontuur in de stijl van “Breath of the Wild” in de Pokémon-franchise.

Nieuwe Starter Pokémon

We kunnen wat bekende gezichten verwachten, zoals, Magnemite, Lucario, Hoppip, Drifloon, Combee, Meowth en Pikachu. We kunnen ook een nieuwe generatie starter Pokémons tegenkomen, namelijk,

Sprigatito, de Grass-type Pokémon.

Fuecoco, een Fire-type Pokémon.

Quaxly, een Water-type Pokémon.

We hebben hier een vreemd trio: Er is een schattige kleine graskat, een appelvormige, vuur dinosaurus en een water-Pokémon die letterlijk op Donald Duck lijkt.

Ben jij ook zo enthousiast geworden over deze nieuwe Pokémon game? Bekijk hier dan de trailer van ”Pokémon Scarlet and Violet” als je die nog niet gezien hebt.

Ander Pokémon nieuws

In ander Pokémon-nieuws kondigde de uitzending aan dat de Pokémon uit de Alola-regio nu zullen verschijnen in “Pokémon Go”, er zijn enkele kleine updates voor “Diamond and Pearl” en “Arceus”. Ook komen er enkele nieuwe speelbare Pokémon in “Pokémon Unite” en in “Pokémon Masters EX”. Kijk hier de uitzending terug: