Post thumbnail

Rocket League is al jaren een populaire game op PC en consoles en nu komt er dan eindelijk ook een mobile versie van de game! (hype)

Sideswipe

Sideswipe is een 2D mobile game. Bij deze game moet je net zoals het origineel een voetbal in een goal scoren door middel met een auto er tegenaan te rijden. 

Net zoals in Rocket League zelf kun je veel elementen weer customizen. Je kunt allerlei dingen vrijspelen waarmee je je auto en voetbal kunt aanpassen naar jouw smaak. Onder andere de kleuren, hoeden en je boosters zijn aan te passen en toe te voegen.

Gameplay

De controls van de mobile game werken iets anders dan die van het origineel. De makers wilden dan ook echt aangeven dat dit niet dezelfde game is, maar een variant daarvan.

De map is ook iets kleiner, waardoor het past op je gehele mobile screen. De goals staan in midden van de muur in plaats van op de grond. Dit is een ander groot verschil met de PC of console versies.

Trailer 

In maart 2021 had Rocket League al een Alpha Gameplay trailer gepost. In deze trailer wordt laten zien wat de basics zijn van deze nieuwe mobile game. Het laat ook alle mogelijkheden zien.

Klik hieronder voor de Alpha Gameplay trailer!

Alpha Gameplay trailer van Rocket League Sideswipe

Seizoen 5 is te spelen op PC, Xbox, Playstation en Nintendo Switch! Een bomvol seizoen waar veel te doen en te verdienen is. Wil je meer informatie over seizoen 5? Bekijk dan de website van Rocket League.