Post thumbnail

Let’s go to space en ontdek alles van Rocket League seizoen 5!

Geschreven door Senthea - 23 november 2021

Rocket League komt met een nieuw thema in seizoen 5: ruimte! Met allerlei challenges en rewards is dit een tof seizoen om aan mee te doen.

Rocket Pass

Net zoals in veel andere games heeft dit seizoen in Rocket League ook een season pass. Dit is een pass waarbij je allerlei extra’s krijgt per level. De Rocket Pass bestaat uit 70 tiers. De Premium editie kost 10 euro en beschikt over nog meer extra’s naast de standaard rewards.

Challenges

Op vele manieren kun je rewards verdienen. Een optie zijn de challeges. Er zijn weekly en seasonal challenges die je kunt doen. De weekly challenges veranderen elke week, dus daar heb je korter de tijd voor om die te behalen. Bij de weekly challenges krijg je wat kleinere rewards, want deze challenges kosten dan ook minder moeite dan de seasonal challenges. De seasonal challenges kun je het hele seizoen lang spelen. Het is bij deze groter challenges zeker de moeite waard om daar eens goed naar te kijken.

Rocket League Season 5 COUNTDOWN: Release time, patch notes and more

Cinematic Trailer 

Op 13 November heeft Rocket League op hun eigen socials een cinematic trailer gepost. Hierbij krijg je een duidelijk beeld van het thema van seizoen 5: de ruimte. Ben jij benieuwd geworden naar dit thema en zou je graag de trailer willen zien? Bekijk de trailer dan hier:


Seizoen 5 is te spelen op PC, Xbox, Playstation en Nintendo Switch! Een bomvol seizoen waar veel te doen en te verdienen is. Wil je meer informatie over seizoen 5? Bekijk dan de website van Rocket League.