Post thumbnail

School Battle Breda – Dutch Happiness Week

POSTED BY Praedyn 2 maart 2021

Speel jij Rocket League en zit je op een school in Breda? Laat dan 19, 20 en 21 maart jouw skills zien en strijd mee voor jouw school!In samenwerking met mCon esports organiseert de Breda University of Applied Sciences in het kader van de Dutch Happiness Week een 2v2 Rocket League toernooi tussen alle scholen in Breda. Het toernooi zal online plaats vinden en deelname is gratis. Het toernooi bestaat uit drie delen:

1. Een kwalificatietoernooi voor elke deelnemende school op vrijdag 19 maart. Elk team zal tegen andere teams van zijn/haar eigen school spelen om te kijken welk team zich mag kronen tot kampioen van de school. Dit team zal zich plaatsen voor de finaledag op zondag 21 maart. Bij een groot aantal deelnemende teams van één school zal ook de nummer 2 doorgaan naar de finaledag.
2. Alle teams die zich nog niet hebben geplaatst (of die vrijdag niet konden spelen) mogen meedoen aan het 2e kwalificatietoernooi op zaterdag 20 maart. Hier worden de poules voor zover mogelijk weer ingedeeld op school, maar zal er uiteindelijk ook al tegen teams van andere scholen gestreden moeten worden voor de laatste kwalificatieplaatsen voor de finaledag.
3. De 32 teams die zich hebben geplaatst spelen op zondag 21 maart de finaledag. De finaledag wordt gespeeld als double elimination bracket, wordt live uitgezonden op Twitch en is te volgen via www.twitch.tv/mconesports.

AANVANGSTIJDEN:

Vrijdag 19 maart: 18:30 uur.
Zaterdag 20 maart: 13:00 uur.
Zondag 21 maart: 13:00 uur.

PRIJZEN (per speler):

1e prijs: Een Bol.com cadeaukaart ter waarde van €30,- + een NAC Breda shirt, broekje en sokken.
2e prijs: Een Bol.com cadeaukaart ter waarde van €20,- + een NAC Breda shirt, minidress en sleutelhanger.

INSCHRIJVEN:

Enthousiast geworden om mee te doen? Zoek dan gauw een teamgenoot op jouw school en schrijf je in voor de School Battle Breda via deze link! Inschrijven voor de kwalificatie van vrijdag kan t/m donderdag 18 maart, 18:00 uur. Inschrijven voor de kwalificatie van zaterdag kan t/m vrijdag 19 maart, 23:59 uur.

Tot op het digitale voetbalveld!

Mede mogelijk gemaakt door: