Post thumbnail

Inmiddels is seizoen 2 van de Netflix serie Arcane aangekondigd. Deze serie is nog in productie en een releasedatum is ook nog niet bekend. Wij nemen je mee in een stukje behind the scenes van deze populaire serie!

Voice actors

De voice actors uit seizoen 1 zullen ook terug te horen zijn in seizoen 2 van Arcane. De bekendste zijn Ella Purnell (Jinx), Harry Lloyd (Viktor), Toks Olagundoye (Mel) en Hailee Steinfeld (Vi).

Hailee Steinfeld, stem van Vi
Ella Purnell, stem van Jinx

In een interview met One Esports vertellen Ella Purnell, Harry Lloyd en Toks Olagundoye hun ervaringen met het inspreken van deze serie. Klik hier om het hele interview te bekijken. 

Van schets tot animatie

Riot Games is de maker van de populaire League of Legends game. Daarom heeft Riot samen met Netflix deze animatieserie gemaakt. Het is dus een officiële League of Legends serie en geen spin-off. 

De makers hebben ook informatie gedeeld over het proces van het maken van de serie. Een voorbeeld hiervan is hoe ze een simpele schets om toveren is een mooie animatie. Dit is te zien op de foto hieronder. De makers vertellen ook dat het maken van de serie heel goed ging, doordat ze al jaren samen werken aan de League of Legends game. Ze vinden zelf dat deze serie daarom ook zo goed van de grond is gekomen

In een interview met Stream Wars vertellen de makers van de serie hoe het was om de serie te realiseren en hoe het hele proces daarvan is gegaan. Klik hier om het volledige interview te zien!

Theme song

Bij deze serie hoort natuurlijk ook een theme song. Deze wordt standaard gedraaid aan het begin of het einde van een aflevering. De theme song van Arcane wordt gezongen door Imagine Dragons en J.I.D. Het nummer heet ‘Enemy’.

Het nummer laat heel duidelijk zien hoe het is om van 2 kanten te kunnen zijn maar toch een band samen te hebben. Dit is er namelijk aan de hand met de zussen in het verhaal. Er wordt vaak gezongen: “Everybody wants to be. My enemy (look, look, look, look). (Look out for yourself)”. Dit heeft te maken met het verhaal van Jinx. 

Klik hier onder om de music video te zien!


In een eerder artikel op onze website hebben we in het kort waar het verhaal van Arcane over gaat en al het nieuwe wat seizoen 2 te bieden heeft. Klik hier voor het artikel!