Post thumbnail

De Sport Awards Rotterdam 2021 zijn er en wij zijn genomineerd!

Geschreven door Senthea - 7 januari 2022

Ze zijn er weer, de Sport Awards Rotterdam 2021! Deze awards gaan elk jaar naar de beste sporters, coaches, sportaanbieders en sportvrijwilligers van Rotterdam. Dit jaar zijn wij genomineerd in de categorie ‘Sportploeg’!

Categorieën

Er zijn in totaal acht categorieën: Sportvrouw, Sportman, Sportploeg, Coaches, Talent, Sportvrijwilliger, Meer dan Sport Award en Sportaanbieder. In elke categorie zijn er drie teams of personen genomineerd. Voor 50% telt de stem van het publiek en voor de ander 50% van een vakjury. Wij nemen het in de categorie sportploeg op tegenRotterdam Atletiek en Punjab Cricket. 

Televisie uitzending

Op 25 januari om 17:20 wordt er een televisie uitzending uitgezondeN op RTV Rijnmond. Hierin zullen alle winnaars naar voren komen. Er komt ook een AD Special waarin het Sportjaar 2021 wordt behandeld. Hierin worden deze awards opgenomen.


Vind jij het tof dat esports eindelijk meetelt in de wereld van sport? Stem dan op ons! Stemmen kan op de website van de Sport Awards Rotterdam. Dit kan tot 16 januari. Alvast bedankt! #mConhype