Post thumbnail

Dinsdag 5 oktober was de laatste direct voor de Super Smash Bros. Ultimate Fighter Pass. Tijdens deze presentatie is de laatste fighter aangekondigd: Sora, de hoofdpersonage uit de Kingdom Hearts Serie. Vanaf 18 oktober kon je met Sora spelen.

Nieuwe fighter

In de Kingdom Heart games is Sora de hoofdpersonage. Hij heeft altijd een keyblade bij zich. Dit is een mega grote sleutel die hij gebruikt als zwaard. Sora is een vrolijke jongen die rechtvaardigheid belangrijk vindt. Dit is dan ook terug te zien in zijn storylines.

Sora

De Kingdom Hearts Serie bestaat uit een heleboel games, onder anderen: Kingdom Hearts: Melody of Memory, Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX en Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue. Deze games zijn van Square Enix en te spelen op bijna alle platformen.  

Fighter Pass

In de eerste Fighter Pass zaten Joker (Persona 5), Hero (Dragon Quest), Banjo & Kazooie (Banjo Kazooie), Terry (Fatal Fury) en Byleth (Fire Emblem). In de tweede Fighter Pass zitten: Min Min (Arms), Steve & Alex (Minecraft), Sephiroth (Final Fantasy), Pyra/Mythra (Xenoblade Chronicles 2), Kazuya (Tekken) en dus Sora (Kingdom Hearts).  Vanaf 18 oktober kon je met Sora spelen. In de eerste Fighter Pass zaten Joker (Persona 5), Hero (Dragon Quest), Banjo & Kazooie (Banjo Kazooie), Terry (Fatal Fury) en Byleth (Fire Emblem). 

Sora tegen Sephiroth

Stages

Samen met een nieuwe fighter is er ook een nieuwe stage. Ook deze komt ook uit Kingdom Hearts! De stage is de Maleficent Castle, een bekende plek voor de Kingdom Hearts spelers. Tijdens een match beweegt achtergrond steeds. Van een waterval tot het kasteel zelf. Ook kan de hele stage veranderen, dan wordt de stage helemaal van vorm veranderd en wordt de achtergrond zwart. Later vervaagd dat naar een achtergrond met characters uit de Kingdom Heart series, dat zijn: Riku, Roxas, Xion, Terra, Ventus en Aqua. De stage kleurt dan ook mee per character. 

Maleficent Castle, nieuwe stage

Songlist

Bij alle characters komt er ook een songlist, dus ook bij Sora. Het is muziek uit de Kingdom Heart games zelf. De muziek wordt afgespeeld bij de battle scenes en battlefield die van Kingdom Heart zijn. Zijn negen songs zijn: Night of Fate, Destiny’s Force, Shrouding Dark Cloud, Hand in Hand, Blast Away, Hollow Bastion, Scherzo Di Notte, Fragments of Sorrow en Destati.

Nieuwe games

Naast dat Sora in Super Smash Bros. Ultimate komt, komen er ook drie Kingdom Hearts games naar de Nintendo Switch. Dit zijn de games: Kingdom Hearts, Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX en Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue. Deze games maken gebruik van cloud streaming op de Nintendo Switch. De releasedate is nog niet bekend.

Kingdom Hearts, Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX en Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

Wil je meer informatie over de nieuwe Smash Fighter ? Kijk op de website van Nintendo voor meer informatie.

Wil je de Super Smash Bros. Ultimate presentatie terug kijken ? Klik hier om hem te bekijken!