Post thumbnail

De 3e wedstrijd van mCon LoL in de ESL Dutch Championships is verloren gegaan. Team Arcade bleek te sterk en daarmee zakt mCon naar de gedeelde 5e plek.

Draft

De draft van de 3e match van de ESL Dutch Championship 2018 tegen Team Arcade.

De draft van de 3e match van de ESL Dutch Championship 2018 tegen Team Arcade.

Early game

De game werd goed begonnen door mCon. MakelaarToby en Boohon gingen het gevecht aan in de top river en kwamen daar goed uit, met 2 kills en first blood tegenover alleen de kill op Toby voor Arcade. Een fight na 11 minuten leverde opnieuw een klein voordeel op voor mCon, met een voorsprong van ongeveer 900 gold als resultaat.

Mid game

In de 16e minuut ging het mis voor mCon. De fight op mid lane werd verloren en Marty was iets te enthousiast, waardoor er opeens een 3k goldlead voor Team Arcade op het bord stond. Één fight en een Dragonsteal later was de achterstand van mCon al 4k.

Late game

In minuut 21 kon Arcade Baron pakken en de siege op de basis van mCon begon. mCon kon de siege niet tegenhouden en moest de winst aan Arcade laten.

Volgende week

In speelronde 4 wacht een belangrijke wedstrijd, dan is NootNoot eSports de tegenstander en moet er gewonnen worden om plaatsing voor de top 4 in eigen hand te houden. Wil je de wedstrijd tegen Arcade nog terugzien, klik dan hier.