Post thumbnail

In de ESL Dutch Championship is ons League of Legends team tegen de eerste nederlaag aangelopen. mCon had een totale offday en werd gedecideerd weggespeeld door tegenstander ToxicFalcons.

Draft

De draft van de 2e match van ESL Winter 2018 tegen ToxicFalcons.

De draft van de 2e match van ESL Winter 2018 tegen ToxicFalcons.

Early game

Met alleen Toby op dezelfde champion als vorige week begonnen we zwak aan de early game. Boohon werd in de 1e minuut al First Blood na een slimme val van ToxicFalcons. Na ruim 6 minuten stond het zelfs al 5-0 in kills.

Mid game

In de mid game bleef ToxicFalcons turrets pushen, maar na een pauze van een paar minuten door een disconnect aan de kant van ToxicFalcons leek mCon terug te kunnen komen, zeker toen wij een paar kills oppikten. De gold lead bleef echter ferm in handen van ToxicFalcons.

Late game

Na 23 minuten, je kunt het nauwelijks late game noemen, pakte Toxic Falcons een goede fight met kills op Boohon, Toby en Crines. Hieruit volgde een Baron kill (alhoewel Makelaar nog héél dicht bij de steal was) en een base siege, die niet door mCon gestopt kon worden.

Volgende week

In speelronde 3 mag mCon het opnemen tegen Team Arcade, dat van Team Echo Zulu verloor en nu net als mCon een 1-1 score heeft. Wil je de wedstrijd tegen ToxicFalcons nog terugkijken, klik dan hier.