Post thumbnail

Uitslagen week 42

Afgelopen week waren wij actief in het ESL Dutch Championship Winter met onze teams van League of Legends en CS:GO alsmede in de Kayzr League met wederom ons CS:GO team, ons Rocket League team en Hearthstonespeler Cptnkitty. Een overzicht.

Maandag – League of Legends – ESL Dutch

Op maandag speelde ons LoL team tegen Noot Noot eSports de 4e wedstrijd in de rij van 7 en het was een hele belangrijke. Er moest namelijk gewonnen worden om plaatsing in de top 4 en dus de LAN finale in eigen hand te houden. Deze opdracht lukte echter niet, we hadden het moeilijk en moesten uiteindelijk het onderspit delven. Maandag a.s. spelen wij in ronde 5 tegen Team Echo Zulu, de koploper van dit moment.

Maandag – CS:GO – Kayzr League

Op hetzelfde moment werd er ook door ons CS:GO team gestreden in de 1e speelronde van de Kayzr League. Wij waren toch wel de favoriet in de match tegen tegenstander Game Fist en die status werd ook waargemaakt. Op de maps Nuke en Train werd er met 16-11 gewonnen, een goede start dus in de Kayzr League. Aankomende maandag is de mix van SomsGoed de tegenstander.

Dinsdag – Hearthstone – Kayzr League

Dinsdag was het aan onze Aaron a.k.a. Cptnkitty de beurt om zijn debuut te maken in een Benelux competitie die langer dan een weekend duurt. Tegenstander Sjoesie van Sector One is precies het tegenoverstelde, met deelname aan meerdere ESL Benelux en Kayzr competities heeft hij al veel ervaring. Het was die ervaring die de doorslag bracht in deze wedstrijd, Cptnkitty moest met 3-0 het onderspit delven en speelt dinsdag tegen Team Echo Zulu’s Joske609.

Donderdag – Rocket League – Kayzr League

Donderdag de 18e hadden MikeboyThO. en Justuszzz sinds Gameforce rood omcirkeld in hun agenda’s. Het was namelijk tijd voor revanche op WithMyBoyzs! in de Kayzr League. Na de verloren finale op Gameforce was duidelijk te zien dat de mannen gebrand waren op de winst. Met een 4-2 overwinning met af en toe ook duidelijk rondecijfers werd die missie volbracht, mCon aan kop na speelronde 1.

Vrijdag – CS:GO – ESL Dutch

Na 4 speelrondes stond mCon fier aan kop.. en na 5 rondes nog steeds. Tegenstander AETAS kreeg namelijk geen ruimte op Cache en werd met 16-7 weer naar huis gestuurd. Dit betekent dat ketchupTeddyluosrevokzealos en rilax zich hebben geplaatst voor de halve finales in de ESL studios in Haarlem. Gefeliciteerd mannen!

Programma week 43

We sluiten af met het mCon programma voor week 43. We hopen jullie allen te zien in de Twitch chats om onze spelers aan te moedigen!

Maandag – Kayzr League – 20:00 uur – CS:GO vs SomsGoed
Maandag – ESL Dutch – 19:00 uur League of Legends vs. Team Echo Zulu (ESL Benelux stream)
Dinsdag – Kayzr League – 20:00 uur Hearthstone, CptnKitty vs Joske609 (Kayzr stream)
Donderdag – Kayzr League – 19:00 uur Rocket League vs. Defusekids (Kayzr stream)
Vrijdag- ESL Dutch – CS:GO is vrij wegens forfeit sh4ky aim