Post thumbnail

Uitslagen week 43

We speelden 4 wedstrijden deze week in zowel het ESL Dutch Championship Winter als de Kayzr League. In actie kwamen ons Rocket League team, CS:GO team, League of Legends team en Hearthstonespeler Cptnkitty. Een overzicht.

Maandag – League of Legends – ESL Dutch

De eerste match van de week was ons LoL team in ESL Dutch met Team Echo Zulu als tegenstander, de grote favoriet voor de winst in de gehele competitie. Onze mannen hadden goed geluisterd naar coach Aeore en namen brutaal de leiding, maar Echo Zulu wist het tij te keren en ging er uiteindelijk met de overwinning vandoor. Dit betekent dat wij afhankelijk zijn van andere resultaten om nog bij de top 4 te eindigen en dus te kwalificeren voor de halve finales. Er móet door ons i.i.g. 2 keer gewonnen worden, te beginnen met de wedstrijd maandag a.s. tegen New Dynasty.

Maandag – CS:GO – Kayzr League

Normaliter kunnen wij flink genieten van de skills van ons CS:GO team, maar afgelopen maandag gingen zij in de Kayzr League onderuit tegen SomsGoed. Op Mirage was echter nog nek-aan-nek, na 2 overtimes werd het uiteindelijk 22-20 voor de tegenstander.  Op Train ging het flink mis, met een 16-1 score gingen wij onderuit. Aankomende maandag gaan we proberen terug te vechten tegen Sector One.

Dinsdag – Hearthstone – Kayzr League

Op dinsdag mocht Cptnkitty zijn tweede wedstrijd spelen in de Kayzr League en dat deed hij beter dan vorige week, toen hij 3-0 onderuit ging tegen Sjoesie. Hij won namelijk met 3-1 van Echo Zulu’s Joske609 en is weer volop in de race om zich te plaatsen bij de top 4.

Donderdag – Rocket League – Kayzr League

MikeboyThO. en Justuszzz speelden donderdag voor de Kayzr League tegen Defusekids en maakten geen fout tegen de outsider voor de titel, het werd een gedecideerde 4-0. Door de winst blijven we aan kop in de competitie

 

Programma week 43

Het mCon programma voor week 43 zie je hieronder en kun je ook grafisch vinden via onze wedstrijpagina. We hopen jullie allen te zien in de Twitch chats om onze spelers aan te moedigen!

Maandag – Kayzr League – 19:00 uur – CS:GO vs Sector One(Kayzr stream)
Maandag – ESL Dutch – 20:00 uur League of Legends vs. New Dynasty (ESL Benelux stream)
Dinsdag – Kayzr League – 21:00 uur Hearthstone, CptnKitty vs Aikoio(Kayzr stream)
Donderdag – Kayzr League – 20:00 uur Rocket League vs. BRASH esports(Kayzr stream)
Vrijdag- ESL Dutch – 21:00 uur – CS:GO vs Profiteurs (ESL Benelux stream)