Post thumbnail

THQ Nordic en Nine Rocks Games hebben vorige maand ‘Way of the Hunter” uitgebracht. De jacht sim, die richt op authenticiteit en nauwkeurigheid, verscheen in augustus op pc en next-gen consoles. Wij nemen je in dit artikel mee in deze game. Interesse? Lees dan snel verder.

Way of the Hunter - Announcement Trailer | PS5 - YouTube

Wat is Way of the Hunter?

Als je Way of the Hunter niet kent, is je beste referentiepunt waarschijnlijk een game zoals The Hunter: Call of the Wild uit 2017. Het is een realistische jacht simulator in een open wereld. Het is een wereld waarin je een verscheidenheid aan nauwkeurige wapens kunt gebruiken om op wild te jagen, zoals herten, beren en eenden. Nine Rocks en THQ beloofden een “meeslepend verhaal”. Een verhaal dat draait om een familie jachtbedrijf en de beproevingen waarmee het wordt geconfronteerd, evenals de relaties tussen de familie. Je kunt de aankondigingstrailer van de releasedatum van Way of the Hunter hieronder nog eens bekijken.

Way of the Hunter is a current-gen only hunting game, first screenshots &  details
Klik hier voor de trailer

Detail

Qua gameplay zal Way of the Hunter zich in de simulatie sterk richten op details en nauwkeurigheid. Je kunt dieren volgen met behulp van signalen uit de omgeving en bloedspatten. Wapens hebben realistische kogel fysica en ballistiek, en je kunt elk schot terugspoelen en bekijken. Dieren zullen net zo reageren als in het echte leven. Als je je zorgen maakt over de ethiek van jagen, zegt Way of the Hunter dat de verhaalmodus je zal confronteren met “de uitdagingen van ethisch jagen”.

theHunter: Call of the Wild | Gameplay Trailer (2017) PC - YouTube

Aankoop van de game

Way of the Hunter is vanaf 16 augustus te koop voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Er is ook de Elite-editie, die je toegang geeft tot de seizoenspas van de game. De Season Pass voegt “twee nieuwe regio-DLC’s” toe die de kaart enorm zullen uitbreiden, hoewel we nog niet weten wanneer ze onderweg zijn.