Post thumbnail

Met deze WD_BLACK Game Dock kan je op een hele makkelijke manier je laptop omtoveren in een gaming device! Het is ook gelijk een SSD, hierdoor laden de games veel sneller. Dankzij alle ingangen kan je hem aan elke laptop koppelen!

Eerste indruk

Op het eerste oog ziet het product er heel mooi en simpel uit. Subtiele kleuren met de RGB lights zitten verwerkt aan de onderkant. Dankzij het formaat is het product ook nog is makkelijk mee te nemen. 

WD Black D50 Game Dock 1TB review: prijzig maar praktisch - TechPulse

De Game Dock is ook heel makkelijk in gebruik, omdat je alleen je laptop hoeft aan te sluiten via een Thunderbolt™ 3-snoer. Daarmee kun je een extra beeldscherm aansluiten waardoor je de laptop helemaal kan omtoveren in een gaming device. Er word een Thunderbolt™ 3-kabel en snelstartgids meegeleverd.

Prestaties

De Game Dock kan je voor alle laptops gebruiken met Windows 10, macOS 10 en computers met een Thunderbolt™ 3-ondersteuning. Dankzij alle verschillende poorten die in de gamingdock zitten, kun je ook verschillende dingen tegelijkertijd aansluiten. De Game Dock bevat de volgende poorten: 2x Thunderbolt 3, 1x DisplayPort 1.4, 2x USB-C 10 Gb/s, 3x USB-A 10 Gb/s, 1x Audio In/Out en 1x Gigabit Ethernet.

Met een opslag van 1 TB is het genoeg voor het gamen tussendoor. Je kunt je favoriete games erop zetten zonder dat je gelijk een hele gaming PC of laptop moet kopen. Hierdoor kan je gemakkelijk op verschillende plekken gamen.

RGB lights

Het design is simpel en niet te druk. Aan de onderkant heb je RGB lights. Deze kan je zelf aanpassen naar jouw eigen voorkeur.

Conclusie

Deze WD_BLACK Game Dock is dus perfect voor als je alleen een laptop hebt, maar toch graag games wil spelen. Daarnaast is het ook nog eens super handig als je vaak op andere locaties bent.


Wil jij de WD_BLACK™ D50 Game Dock? Kijk op de website van WD_BLACK voor meer informatie.

Benieuwd naar andere producten van WD_BLACK? Bekijk dan hier hun assortiment.